طرز تهیه کیک آلبالویی ساده، شکلاتی و پنیری خوشمزه

به گزارش وبلاگ عصر نو، کیک آلبالویی یک انتخاب خیلی عالی و خوشمزه برای کسانی است که آلبالو دوست دارند. حالا که در فصل تابستان هستیم و بالاخره سر و کله آلبالوهای آبدار ترش و شیرین در بازار میوه پیدا شده وقت آن است که از این فرصت استفاده کنیم و با این خوشمزه های کوچک یک کیک جانانه درست کنیم. تهیه کیک آلبالو خیلی آسان است و مواد زیاد و خاصی هم نیاز ندارد. به طور خلاصه برای تهیه کیک آلبالو، مواد با هم مخلوط می شوند، در قالب قرار می گیرند و بعد هم آلبالو روی آن چیده می گردد. از یک تکنیک جالب هم استفاده می گردد که مانع از ته نشین شدن آلبالو در کیک خواهد شد.

طرز تهیه کیک آلبالویی ساده، شکلاتی و پنیری خوشمزه

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه کیک آلبالویی ساده

طرز تهیه کیک آلبالویی شکلاتی

طرز تهیه کیک آلبالویی پنیری

طرز تهیه کیک آلبالویی ساده

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالویی ساده
آرد250 گرم
شکر200 گرم
تخم مرغ2 عدد
کره یا مارگارین 140 گرم
ماست200 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آلبالوی بدون هسته250 گرم
پودر نانبه مقدار کافی

روش تهیه کیک آلبالویی با ماست

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد. قالبی با سایز حدوداً 20 در 28 سانتی را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.
  • کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک گردد و رنگ آن روشن گردد. سپس تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  • بعد از آن آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و آن را زیر و رو نمایید تا آرد با بقیه مواد مخلوط گردد.
  • مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالو ها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.
  • خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالو ها را روی خمیر به طور منظم بچینید. قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالویی پخته گردد (حدود 30-40 دقیقه). پخته بودن کیک را با فرو کردن خلال دندان در کیک تست کنید.

طرز تهیه کیک آلبالویی شکلاتی

مواد لازم

اسانس وانیل

چند قطره
نمک1/8 قاشق چای خوری

شیر

1 لیوان
پودر کاکائو8 قاشق غذا خوری

کره

4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ2 عدد
بیکینگ پودر2/5 قاشق چای خوری

شکر

1.5 لیوان
آرد

1.5 لیوان

مواد لازم برای خامه مخصوص کیک آلبالویی

کره

200 گرم

آب (سرد)

1/2 لیوان

شکر

1/2 لیوان

آلبالو

500 گرم

شکلات تخته ای

به مقدار لازم

پنیر خامه ای

400 گرم

پودر قند

3 لیوان

مراحل پخت کیکی آلبالویی شکلاتی

  • ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنها را خارج کنیدو آنها را در ابعاد متوسط خرد کنید
  • نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را به همراه آلبالو ها داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
  • پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشید و آلبالو ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
  • کره را در دمای اتاق نرم کنید و به همراه تخم مرغ ها ، شکر و وانیل با همزن7 دقیقه بزنید تا یکنواخت گردد.
  • سپس شیر ولرم را کم کم اضافه نموده و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
  • آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و آنها را 2بار الک کنید تا کاملا سبک شوند.
  • مخلوط را کم کم روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با لیسک مخلوط نمایید تا زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شوند.
  • قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید یا کمی آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید طوری که تنها نیمی از ظرف پر گردد.
  • قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نموده اید و خوب گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند ، پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس هر کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید .
  • با این مواد شما دو کیک خواهید داشت که بعد از نیم شدن تبدیل به 4لایه میگردد.
  • برای تهیه خامه مخصوص ابتدا کره نرم شده و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید.
  • سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید
  • در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره آلبالویی که خنک شده است به خامه اضافه کنید سپس آن را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد گردد.
  • پس از اینکه کیک و خامه هر دو خوب خنک شدند، یک لایه کیک را روی سطح کار قرار دهید
  • با قلمو مقداری از شیره آلبالو را روی کیک بزنید
  • سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید.
  • در ادامه مقداری از آلبالویی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
  • پس از اینکه تمام لایه های کیک با کرم خامه ای وآلبالو پرشد با اضافه کرم خامه ای دور کیک را تزیین کنید ، شکلات تخته ای را رنده کنید و اطراف کیک را با آن و آلبالو تزیین نمایید. کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد گردد سپس سرو کنید.

طرز تهیه کیک آلبالویی پنیری

مواد لازم
آردیک و یک دوم پیمانه
بکینگ پودریک و یک دوم قاشق چایخوری
وانیلیک قاشق چایخوری
شکر یک دوم پیمانه
روغنیک دوم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آب پرتقالیک چهارم پیمانه

مواد لازم برای لایه پنیری

پنیر ماسکارپونه200 گرم
شکریک چهارم پیمانه
تخم مرغیک عدد
رنده پوست پرتقالیک عدد پرتقال کامل
مواد لازم برای لایه آلبالویی
نشاسته ذرتیک قاشق چایخوری سر پر
مربا آلبالو بدون هستهسه چهارم پیمانه

دستور چخت کیک پنیری آلبالویی

  • پنیر را کمی با همزن میزنیم تا باز گردد سپس شکر و تخم مرغ و پوست پرتقال را اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست گردد.مواد پنیری را کنار میذاریم.
  • مربا را همراه نشاسته ذرت روی حرارت میذاریم تا بجوش آمده و کمی غلیظ گردد.این مواد هم کنار میذاریم تا سرد گردد.
  • برای این کیک بهتر قالب مستطیلی سی در بیست و یک بهره ببرید که کف و دیواره هاش را با کاغذ روغنی پوشوندین.اما من چون نداشتم از قالب گرد بیست و سه سانتی استفاده کردم.
  • شکر را همراه تخم مرغ و وانیل هم میزنیم تا کشدار بشه سپس بهش روغن و آب پرتقال یا فوستر که توضیحش را بالا دادم را اضافه می کنیم کمی هم میزنیم تا مخلوط شوند حالا آرد و بکینگ پودر را که از الک رد کردیم کم کم اضافه نموده و هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شده و یکدست شوند.داخل قالب میریزیم .
  • روی مایه کیک را با مواد پنیریمون که قبلا آماده کردیم پوشش میدیم و بعد از اون مواد آلبالویی را روی مایه پنیری میریزیم و با سیخ چوبی کمی مایه پنیری و آلبالویی را با هم مخلوط می کنیم.در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه بمدت چهل دقیقه بسته به نوع فرتون میپزیم. چک کنید با خلال تا مطمئن بشید مغز کیک پخته شده.

    بعد از پخت و سرد شدن میذاریم داخل یخچال تا لایه پنیری خودش را بگیره.

سخن آخر

کیک از انواع خوراکی های خوش طعم است و اغلب خانم های خانه دار به پخت انواع کیک در منزل علاقه مند هستند. اگر شما تمایل دارید کیک خانگی خوشمزه و با طعم متفاوتی را در منزل بپزید بهتر است از پخت کیک آلبالویی غافل نشوید. در این مطلب با طریقه درست کردن کیک آلبالویی آشنا شدید که امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه کیک خیس شکلاتی پرطرفدار در انگیزه نیز آشنا شوید.

همچنین اگر مقداری آلبالو در خانه دارید و نمی دانید که با آن چه خوراکی های خوشمزه ای درست کنید، مطالب مفید آلبالو پلو مجلسی، کمپوت آلبالو خانگی، شربت آلبالو و مربا آلبالو در این زمینه به شما یاری خواهند کرد.

نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را در رابطه با کیک آلبالویی، در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه کیک آلبالویی ساده، شکلاتی و پنیری خوشمزه" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه کیک آلبالویی ساده، شکلاتی و پنیری خوشمزه" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک آلبالویی ساده، شکلاتی و پنیری خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید