سیب زمینی پرشده با میگو و ژامبون

به گزارش وبلاگ عصر نو، این غذای سبک را می توانید با خود سرکار ببرید و از طعم عالی میگو و خواص بسیار زیاد آن بهره مند شوید.

سیب زمینی پرشده با میگو و ژامبون
  • تعداد: 28 تکه
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 42 دقیقه

مواد لازم

  • 14 عدد سیب زمینی کوچک
  • دو قاشق غذاخوری خردل
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی
  • 230 گرم میگوی پوست کنده
  • 110 گرم پنیر خامه ای
  • یک پیمانه پنیر گودا رنده شده
  • 5 ورق ژامبون سرخ شده
  • یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی

طرز تهیه

1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی ها را از وسط دونیم کنید. با یاری قاشق کوچک، داخل آنها را خالی کنید. یک لایه بسیار باریک از زیر هرکدام برش دهید تا صاف بایستند. سپس آنها را داخل سینی فر که چرب نموده اید، بچینید.

2- در یک کاسه کوچک، هردل، روغن زیتون و یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید. از مخلوط به دست آمده داخل سیب زمینی ها بمالید و آنها را 30 دقیقه داخل فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

3- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، میگو، پنیر خامه ای، پنیر گودا، ژامبون و یک قاشق چایخوری ادویه غذاهای دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.

4- آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح آنها طلایی شوند. این غذا را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 64
  • چربی: 3 گرم
  • کلسترول: 4 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • سدیم: 15 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "سیب زمینی پرشده با میگو و ژامبون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیب زمینی پرشده با میگو و ژامبون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید