طرز تهیه 14 نوع غذای ساده دونفره
به گزارش وبلاگ عصر نو، غذای ساده دونفره که با کمترین مواد اولیه و در زمان کوتاهی آماده گردد، دارای تنوع بالایی بوده و به صورت های غذای ساده بدون گوشت، غذای دونفره با مرغ، غذای فانتزی دونفره و غذای مسافرتی ساده وجود دارد.
وبلاگ عصر نو | سرویس آشپزی - غذا های ساده را می توان با کمترین مواد اولیه و در زمان کوتاهی آماده کرد. در تهیه این غذا ها می توان انواع گوشت را به کار برد و یا بدون استفاده از گوشت، نوعی غذای ساده برای ناهار و شام درست کرد و یا بعنوان غذا برای بیرون بردن مورد استفاده قرار داد. در این مطلب با معرفی چند نوع غذای ساده دونفره با ما همراه باشید.
عناوین اصلی مطلب عدم نمایش
غذای ساده دونفره بدون گوشت
غذای ساده دونفره با مرغ
غذای فانتزی دونفره ساده
غذای مسافرتی ساده دونفره
غذای ساده دونفره بدون گوشت
1. کوکوی گردو و بادام زمینی
این کوکو نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت بوده که ماده اصلی آن سیب زمینی است و با پنیر، سبزی های معطر، ادویه، بادام زمینی و گردو طعم دار شده است.
مواد لازم | |
سیب زمینی نگینی خرد شده | 100 گرم |
گردو | 100 گرم |
بادام زمینی | 100 گرم |
پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد |
سیر له شده | 1 حبه |
قارچ خرد شده | 50 گرم |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
سبزیجات معطر خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا، پودر زیره، پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چای خوری از هر کدام |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پیتزا و پنیر پارمزان | از هر کدام 60 گرم |
گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1/2 قاشق غذاخوری |
شکر | 1/4 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- کف یک قالب مخصوص فر را چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
- سیب زمینی را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و سپس با مقداری آب و نمک به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا پخته و نرم گردد، سپس آن را آبکش نموده و بکوبید تا له گردد.
- گردو و بادام هندی را در غذاساز میکس کنید تا خرد شوند.
- گردو و بادام هندی خرد شده را به پیاز، سیر و قارچ اضافه نموده و به مدت 7-5 دقیقه در کره تفت دهید.
- سپس سبزی و ادویه را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- حرارت را خاموش نموده و صبر کنید تا مواد خنک شوند. حال تخم مرغ هم زده، پنیر ها و سیب زمینی له شده را اضافه نموده و نمک و فلفل بزنید.
- مخلوط را در قالبی که قبلا آماده کردید، ریخته و با دست روی مخلوط را محکم فشار دهید.
- قالب را در فری که قبلا روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت گرم نموده اید، قرار داده و 1 ساعت صبر کنید تا کوکو بپزد.
- گوجه فرنگی خرد شده، سرکه، رب گوجه و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.
- پس از نرم شدن گوجه فرنگی، با پشت قاشق آن را له کنید یا پس از سرد شدن سس، آن را در غذاساز میکس کنید تا یکدست گردد.
- پس از پختن کوکو آن را از فر خارج نموده، برش بزنید، در ظرف سرو بچینید و با سس گوجه فرنگی و نان میل کنید.
2. املت اسفناج و پنیر
این املت نوعی غذای ساده دونفره است که از تکه های سیب زمینی پخته شده در مخلوط تخم مرغ تهیه شده و داخل آن با پنیر و اسفناج پر می گردد.
مواد لازم | |
سیب زمینی نگینی خرد شده | 2 عدد |
سیر له شده | 1 حبه |
پودر فلفل پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی بدون پوست نگینی خرد شده | 1 عدد |
تخم مرغ | 4 عدد |
اسفناج تازه | 100 گرم |
پنیر فتا نگینی خرد شده | 75 گرم |
ماست ساده | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
- 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه روی حرارت ملایم گرم نموده و سیب زمینی نگینی را 10-7 دقیقه در آن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید. در طول پخت، مرتب سیب زمینی را هم زده و سپس آن را در یک کاسه بریزید.
- فلفل، سیر و گوجه فرنگی را به تابه اضافه نموده و حدود 2 دقیقه تفت دهید، سپس با سیب زمینی مخلوط کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه نموده، روی مخلوط سیب زمینی بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
- اسفناج را خرد نموده و روی حرارت ملایم بپزید تا نرم گردد، سپس پنیر فتا، تخم رازیانه و ماست را به آن اضافه کنید.
- مقداری کره به تابه اضافه کنید، سپس مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را در تابه بریزید و هر طرف آن را به مدت 2 دقیقه بپزید تا سفت گردد.
- املت را در بشقاب سرو گذاشته و مخلوط اسفناج را روی آن بریزید.
- سپس املت را از وسط تا کنید تا مواد داخل آن جای بگیرند.
نوش جان …
3. خوراک کرفس با گردو
این خوراک که نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت است از ترکیب کرفس، خامه و مغز گردو درست می گردد و لایه ای از خرده های نان روی آن را می پوشاند.
مواد لازم | |
کرفس | 1 ساقه کوچک |
پودر زیره و پودر تخم گشنیز | 1/4 قاشق چای خوری از هر کدام |
سیر له شده | 1 حبه کوچک |
پیاز حلقه شده | 1 عدد |
مغز گردو | 25 گرم |
عصاره سبزیجات | 1/4 پیمانه |
خامه کم چرب | 1/4 پیمانه |
خرده نان تازه گندم | 25 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 15 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روش تهیه
- کرفس را پس از پاک کردن به صورت خلال های باریک برش بزنید.
- خلال های کرفس را همراه با گردو، سیر، پیاز، پودر گشنیز و پودر زیره در ظرف مخصوص فر بریزید.
- خامه و عصاره سبزیجات را در کاسه ای مخلوط نموده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس روی مواد بریزید.
- خرده های نان و پنیر رنده شده را مخلوط نموده و روی سبزیجات بریزید، به گونه ای که روی آن ها را کاملا بپوشاند.
- غذا را به مدت 40 دقیقه در فری که قبلا روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید تا سبزیجات پخته و روی آن ها برشته گردد.
نوش جان …
4. خوراک تند کدو سبز
این خوراک تند و خوشمزه که باعطر تخم شنبلیله عجین شده است، نوعی غذای ساده دونفره بدون گوشت بسیار دلچسب محسوب می گردد.
مواد لازم | |
پیاز ریز خرد شده | 1 عدد |
فلفل چیلی سبز تازه | 1 عدد |
زنجبیل تازه رنده شده | 1/2 قاشق چای خوری |
سیر له شده | 1/2 قاشق چای خوری |
کدو سبز ورقه شده | 250 گرم |
گوجه فرنگی حلقه شده | 1 عدد |
تخم شنبلیله | 1 قاشق چایخوری |
نمک و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه
- روغن را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد.
- سپس پیاز، فلفل چیلی سبز، زنجبیل و سیر را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
- برش های کدو و گوجه فرنگی را به تابه اضافه نموده و حدود 10 دقیقه سبزیجات را تفت دهید تا نرم شوند.
- تخم شنبلیله را اضافه نموده و 5 دقیقه دیگر به پختن سبزیجات روی حرارت متوسط ادامه دهید تا نرم شوند.
- حرارت را خاموش نموده و خوراک را همراه با نان سرو کنید.
5. گراتن بادمجان
گراتن بادمجان نیز نوعی غذای ساده دونفره است که می تواند در کنار غذا های گوشتی سرو شده و یا همراه با نان، غذایی کامل باشد.
مواد لازم | |
بادمجان | 400 گرم |
پنیر موزارلا رنده شده | 150 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 40 گرم |
سس گوجه فرنگی مخصوص پاستا | 125 میلی لیتر |
روغن زیتون و نمک | به میزان لازم |
مراحل تهیه
- پوست بادمجان را تمیز شسته و پس از جدا کردن کلاهک، آن را به صورت حلقه های نازک 5 میلیمتری برش بزنید.
- حلقه های بادمجان را در آبکش ریخته، روی آن ها نمک بپاشید و اجازه دهید 30 دقیقه بمانند تا تلخی آن ها گرفته گردد. سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید.
- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، حلقه های بادمجان را روی آن بچینید و کمی روغن روی آن ها اسپری کنید.
- سینی را در فر گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا سرخ شوند. سپس حلقه های بادمجان را برگردانید، دوباره کمی روغن روی آن ها بمالید و 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا طرف دیگر نیز پخته گردد.
- بادمجان ها را از فر خارج نموده و همراه با سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا به صورت لایه به لایه در ظرف پیرکسی بچینید.
- در لایه آخر پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد ریخته و ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی گردد.
غذای ساده دونفره با مرغ
1. دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری
این دلمه که از سینه مرغ کباب شده درست می گردد، نوعی غذای ساده دونفره است که می تواند به عنوان یک شام سبک یا عصرانه سرو گردد.
مواد لازم | |
سیب زمینی عظیم | 2 عدد |
سینه مرغ بدون استخوان کبابی یا گریل شده | 125 گرم |
پیازچه | 2 عدد |
پنیر صبحانه کم چرب | 125 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- پوست سیب زمینی ها را تمیز شسته و با دستمال نخی تمیزی خشک کنید.
- تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کنید و آن ها را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم شده، قرار دهید تا پخته و نرم شوند. (در صورت استفاده از مایکروفر، از درجه زیاد آن با قدرت 100 درصد به مدت 15-12 دقیقه بهره ببرید.)
- سینه مرغ کبابی را به صورت نگینی خرد نموده، پیازچه را به صورت خلالی نازک خرد کنید و سپس مخلوط مرغ و پیازچه را در کاسه ای بریزید.
- پنیر کم چرب را به مخلوط مرغ و پیازچه داخل کاسه اضافه نموده و خوب هم بزنید.
- با یک چاقو دو برش عمود بر هم روی سیب زمینی ها ایجاد کنید تا کمی از هم باز شوند، سپس داخل آن را با مخلوط مرغ و پنیر و پیازچه پر کنید و روی آن فلفل بپاشید.
نکته: این غذا را با سالاد فصل یا سالاد اسپانیایی سرو کنید.
2. خوراک مرغ با سس مخصوص
این خوراک نوعی غذای ساده دونفره خامه ای و پرکالری است که با گوشت مرغ درست ani و به تنهایی یا همراه با نان یا انواع پاستا ایتالیایی مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون استخوان | 1 عدد |
پودر سیر، نمک و فلفل سیاه | 1/2 قاشق چای خوری از هر کدام |
پودر پیاز | 1 قاشق چای خوری |
قارچ | 200 گرم |
پنیر پارمزان | 1/4 پیمانه |
آب مرغ | 1 پیمانه |
خامه صبحانه | 1/3 پیمانه |
سیر له شده | 1/2 قاشق چای خوری |
آرد سفید | 1/2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده برای تزیین | 2 قاشق غذاخوری |
روش تهیه
- سینه مرغ را از طول برش زده و به دو قسمت تقسیم کنید.
- نمک، فلفل، 2 قاشق غذاخوری روغن، پودر سیر و پودر پیاز در ظرفی بریزید و تکه های مرغ را با آن آغشته کنید، سپس با بیفتک بکوبید تا نازک شوند و ضخامت آن ها به یک سانتیمتر برسد.
- دو طرف تکه های مرغ را در روغن زیتون، روی حرارت ملایم در تابه نچسب (یا بر روی گریل) سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آمده و مغزپخت شوند، سپس از تابه خارج کنید.
- قارچ ها را خرد نموده و در روغن به جامانده در تابه بریزید تا نرم شده و آب آن ها کشیده گردد.
- قارچ ها را از تابه خارج نموده، کره و سیر را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بلند گردد.
- آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا با سیر و کره مخلوط گردد.
- در انتها آب مرغ را به تدریج اضافه کنید و مواد را سریع هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.
- خامه و پنیر پارمزان را اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا سسی یکنواخت حاصل گردد.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شده و قوام آید.
- در انتها مرغ سرخ شده و قارچ را به سس اضافه کنید و پس از چند دقیقه، حرارت را خاموش کنید.
- خوراک مرغ را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری تزیین کنید.
نکته: می توانید این خوراک را همراه با خیارشور در نان باگت ریخته و به عنوان غذای بیرون بر بهره ببرید.
3. مرغ پنیری
مرغ پنیری نیز یک نوع غذای ساده دونفره است که همراه با سیب زمینی پخته شده و انواع سالاد، غذایی کامل محسوب می گردد.
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | 2 عدد |
شیر کم چرب | 1 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار کم چرب رنده شده | 30 گرم |
آرد ساده | 1.5 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- شیر و سس خردل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- در ظرف جداگانه ای پنیر، آرد و پیاز خرد شده را مخلوط کنید.
- سینه مرغ را در مخلوط شیر و خردل قرار داده و همه قسمت های آن را به این مخلوط آغشته کنید.
- سپس مرغ را در مخلوط پنیر، آرد و پیاز بغلطانید و فشار داده تا مواد به آن بچسبند.
- مرغ ها را در سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آن ها بریزید.
- سینی فر را در فری که از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار داده و 35-30 دقیقه صبر کنید تا برشته و طلایی شوند.
نوش جان …
غذای فانتزی دونفره ساده
1. گوشت و سیب زمینی طلایی
این خوراک نیز نوعی غذای ساده دونفره بوده که مخلوطی از گوشت چرخ نموده همراه با پیاز، هویج، سبزی های معطر و گوجه فرنگی است که روی آن با یک لایه پوره سیب زمینی پوشیده و طلایی می گردد.
مواد لازم | |
گوشت چرخ نموده کم چرب مخلوط گوسفندی و گوساله | 350 گرم |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
هویج نگینی خرد شده | 125 گرم |
سیر له شده | 1 حبه |
آرد ساده | 1/2 قاشق غذاخوری |
عصاره گوشت | 100 میلی لیتر |
گوجه فرنگی خرد شده | 100 گرم |
سس وستیشر یا سس سویا | 1 قاشق چای خوری |
سیب زمینی | 500 گرم |
کره یا مارگارین | 1 قاشق غذاخوری |
شیر بدون چربی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 75 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- گوشت را بدون روغن در یک تابه چدنی تفت دهید و مرتب هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند.
- قارچ، هویج، پیاز و سیر را به گوشت اضافه نموده و حدود 10 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- آرد را روی مواد بریزید و یک دقیقه یا بیشتر مواد را هم بزنید، سپس عصاره گوشت و گوجه فرنگی را کم کم اضافه کنید و اجازه دهید مواد به جوش آیند.
- سس وستیشر یا سس سویا، سبزی ها و ادویه جات را اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم بجوشند.
- سیب زمینی را با مقداری آب و نمک بپزید تا نرم گردد، سپس بکوبید تا به شکل پوره درآید.
- کره یا مارگارین، شیر، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آن را در یک قیف با ماسوره وبلاگ عصر نو ای شکل بریزید.
- مخلوط گوشت را در ظرف پیرکس ریخته و پوره سیب زمینی را به طور یکنواخت با قیف به صورت نواری و تزیینی روی آن بریزید.
- فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف را به مدت 30 دقیقه در آن قرار دهید تا سطح رویی سیب زمینی طلایی گردد.
2. فتوچینی با سس آلفردو
این غذای سنتی که با یک نوع پاستای رشته ای دراز تهیه می گردد، یک نوع غذای ساده و فانتزی است که بسیار طعم لذیذی دارد.
مواد لازم | |
پاستا فتوچینی | 225 گرم |
خامه پرچرب | 100 میلی لیتر |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان رنده شده | 45 گرم |
جوز هندی، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- کره را همراه با 150 میلی لیتر خامه در قابلمه ای ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
- حرارت را کم کنید و 1.5 دقیقه یا تا زمانی که خامه کمی غلیظ گردد به حرارت دادن آن ادامه دهید.
- در یک قابلمه مقداری آب به جوش آورید؛ سپس نمک، پاستای فتوچینی و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
- 2 الی 3 دقیقه پاستا را بپزید تا نرم گردد، سپس آن را آبکش نموده و دوباره به قابلمه برگردانید.
- سس خامه را به پاستای درون قابلمه اضافه نموده و قابلمه را روی حرارت ملایم به آرامی تکان دهید. مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا سس و پاستا با یکدیگر مخلوط شوند.
- مابقی خامه، پنیر پارمزان و جوز هندی را به مخلوط درون قابلمه افزوده و به میزان کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در حالی که مواد را حرارت می دهید، مرتب هم بزنید.
- پاستا را به ظرف سرو منتقل نموده، روی آن را با برگ جعفری تزیین کنید و بلافاصله تا گرم است، میل کنید.
3. ماکارونی با ژامبون
این ماکارونی یک نوع غذای ساده فانتزی است که ترکیب عطر ژامبون، گوجه فرنگی و ارگانو در آن بسیار وسوسه انگیز است.
مواد لازم | |
گوجه فرنگی | 450 گرم |
ژامبون دودی | 3 برش |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
سیر له شده | 1 حبه کوچک |
اورگانو تازه ریز خرد شده یا آویشن | 2 شاخه |
پاستا | 220 گرم |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- گوجه فرنگی ها را ابتدا در آب جوش بیاندازید و بلافاصله در آب سرد بریزید تا پوست آن ها به راحتی جدا گردد.
- سپس پوست و دانه گوجه فرنگی ها را جدا نموده و گوشت آن ها را خرد کنید.
- ژامبون را به قطعات مکعبی کوچکی خرد نموده و سپس در کره تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
- ژامبون را از تابه خارج نموده، سیر و پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا نرم شده و تغییر رنگ دهند.
- ژامبون، گوجه فرنگی و ارگانو را به تابه اضافه نموده، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 الی 12 دقیقه بجوشد تا آب گوجه تمام گردد.
- در قابلمه ای آب را به جوش آورید، سپس کمی نمک و روغن به آن اضافه کنید و پاستا را در آب جوش بریزید.
- اجازه دهید حدود 12 دقیقه پاستا بجوشد تا نرم گردد، سپس آن را آبکش کنید و در ظرف سرو بکشید.
- سس ژامبون را با پاستا مخلوط نموده و هم بزنید تا پاستا کاملا به سس آغشته گردد.
- هنگام سرو، به دلخواه مقداری پنیر پیتزا روی غذا بریزید.
غذای مسافرتی ساده دونفره
1. دمپختک گوجه و سیب زمینی
این غذا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و می توان از آن به عنوان یک غذای ساده با کمترین مواد در سفر استفاده کرد. با کلیک روی لینک طرز تهیه دمپخت گوجه و سیب زمینی، با روش تهیه آن در وبلاگ عصر نو آشنا شده و از تهیه این غذای ساده در سفر لذت ببرید.
2. جوجه کباب
با طرز تهیه جوجه کباب تابه ای و نکاتی برای بهبود طبخ آن را در سایت وبلاگ عصر نو آشنا شوید و این غذای لذیذ و فوری را در لیست غذای ساده دونفره برای سفرهای خود قرار دهید. شما می توانید این کباب را در کنار برنج کته و یا نان سرو کنید.
3. سایر غذاهای دونفره مخصوص سفر
، اشکنه، کشک بادمجان، کشک کدو، کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کتلت گوشت و سالاد الویه بدون مرغ نیز از غذا های ساده ای هستند که اغلب در سفر بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.
سخن آخر
در این مطلب تعدادی غذا به عنوان غذای ساده دونفره به شما معرفی گردید؛ غذاهایی بدون گوشت، با مرغ و … . امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید. همچنین دقت کنید که انواع غذای ساده با سوسیس، غذاهای سریع با سیب زمینی و یا انواع غذا با تخم مرغ نیز می توانند گزینه های مناسبی برای تهیه غذای ساده دونفره باشند. نظر شما چیست؟ شما برای تهیه غذاهای دونفره چه پیشنهاداتی دارید؟ آیا غذاهای سریع دونفره ای سراغ دارید که در مدت زمان کمی تهیه شده و در عین حال خوشمزه باشند؟ لطفا نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران وبلاگ عصر نو، در پایین همین صفحه در میان بگذارید.
در انتها به شما پیشنهاد می کنیم مطلب انواع غذای حاضری برای ناهار و شام در وبلاگ عصر نو را از دست ندهید.
منبع: setare.com