پیراشکی اسفناج

به گزارش وبلاگ عصر نو، در این مطلب طرز تهیه پیراشکی اسفناج را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

پیراشکی اسفناج

به گزارش ، انواع پیراشکی همواره برای من جذاب بودن. حالا چه پیتزا پیراشکی باشه چه پیراشکی گوشت یا مرغ. اما گاهی دلمون میخواد پیراشکی سبک تری داشته باشیم. مثلاً به عنوان یه شام ساده یا میان وعده. پیراشکی اسفناج به نظرم در این مواقع مناسب تر هست.

ترکیب اسفناج و پنیر خیلی جذابه. حتی به عنوان صبحانه هم میتونید از این پیراشکی های جذاب بهره ببرید. این ترکیب رو قبلاً در غذا های دیگه ای مثل بورک اسفناج و گراتن اسفناج هم داشتیم.

پس اگر این غذا ها رو امتحان کردید و دوست داشتید احتمالاً از پیراشکی اسفناج و پنیر هم خوشتون بیاد. اصلاً کافیه یه نگاه به عکس های جذابش بندازید. دلتون نمیخواد همین الان یه پیراشکی پنیری جذاب داشته باشید که ضمناً سالم و مقوی هم باشه؟ پس همراه ما باشید و این آموزش مرحله به مرحله رو دنبال کنید.

اسفناج خرد شده 300 گرم

پنیر خامه ای 200 گرم

پنیر موزورلا 120 گرم

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ عظیم 1 عدد

زرده تخم مرغ 1 عدد

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار کافی

خمیر پیتزا 500 گرم

پنیر پارمزان 30 گرم (دلخواه)

همه چیر را آماده کنید.

خمیر پیتزا را میتوانید آماده خریداری کنید یا از روش تهیه خمیر پیتزای خانگی بهره ببرید. اگر خمیر و اسفناج شما یخ زده است از قبل آن ها را بیرون یخچال بگذارید تا یخ وا برود. آب اضافه اسفناج را هم بگیرید. فر را روی 260 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بگذارید گرم گردد.

مایه میانی را مخلوط کنید.

حالا باید مواد داخل پیراشکی اسفناج را آماده کنید. اسفناج، پنیر خامه ای و موزارلا، روغن، زرده تخم مرغ، پودر سیر و نمک و فلفل را در کاسه عظیمی بریزید. به خوبی همه را با هم مخلوط کنید.

خمیر را پهن کنید.

سطح کار را آردپاشی کنید. خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. با استفاده از وردنه، هر تکه از خمیر را به شکل دایره ای روی کاغذ روغنی پهن کنید.

پیراشکی اسفناج را بپیچید.

از مواد میانی بردارید و روی نیمی از خمیر های پهن شده بریزید. مراقب باشید مواد کمی از لبه های خمیر فاصله داشته باشد. یک عدد تخم مرغ را با دو قاشق آب بزنید. سپس آن را روی لبه های خمیر بمالید. قسمت خالی خمیر را روی نیمه دیگر تا بزنید و لبه ها را به هم بچسبانید. میتوانید مانند تصویر روی لبه های پیراشکی چین ایجاد کنید تا زیباتر گردد.

پیراشکی را آماده قرار دادن در فر کنید.

با چاقو روی هر پیراشکی اسفناج پنج برش بزنید. روی پیراشکی ها هم از رومال تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت خوش رنگ گردد.

15 دقیقه در فر بپزید.

پیراشکی ها را روی سینی فر پوشیده شده از کاغذ روغنی بچینید. حدود 8 دقیقه در فر قرار دهید تا پیراشکی های شما قدری پخته شوند. اگر چیزی از تخم مرغ باقی مانده دوباره رومال کنید. در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان رنده شده روی پیراشکی ها بپاشید؛ و 7 دقیقه دیگر در فر بگذارید. قبل از سرو پنج دقیقه صبر کنید خنک شوند.

- با اضافه کردن کمی قارچ تفت داده شده به اسفناج و پنیر میتوانید پیراشکی اسفناج و قارچ تهیه کنید.

- اگر به پیراشکی های بدون گوشت علاقه دارید میتوانید پیراشکی سیب زمینی را هم امتحان کنید.

منبع: ایران کوک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "پیراشکی اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیراشکی اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید