خوراکی هایی که علائم افسردگی را تغییر می دهند
به گزارش وبلاگ عصر نو، مطالعات متعددی در کشور های مختلف از جمله ایران درباره رابطه بین نوع رژیم غذایی و افسردگی صورت گرفته است و همگی نشان می دهد که مصرف بعضی مواد غذایی احتمال بروز علایم افسردگی در افراد را تشدید می نماید و بعضی در عوض تاثیر مثبتی بر کاهش این علایم دارد.
شکلات تلخ
سرشار از آنتی اکسیدان ها فلاونوئید ها و منیزیم است و برای جلوگیری از نوسانات خلقی مرتبط با یائسگی و سندروم پیش از قاعدگی مفید است.
کربوهیدرات های پیچیده و تصفیه نشده
کربوهیدرات موجود در غلات سبوس دار و سبزیجات می تواند بر خلق و خوی فرد تاثیر آرام بخشی داشته باشد.
گردو
یکی از غنی ترین منابع اسید های چرب امگا 3 محسوب می گردد که در حمایت از عملکرد مغز و کاهش علائم افسردگی نقش دارد.
غذا های تخمیر شده
ماست سرشار از پروبیوتیک ها است که سلامت روده و خلق و خوی را بهبود می دهد.
لوبیا
این ماده خوراکی منبع آلی از پروتئین و فیبر است و در نتیجه به حفظ سطح قند خون یاری می نماید و بر خلق و خوی تاثیر مثبت می گذارد.
سلنیوم و روی
این دو ماده معدنی با کاهش التهاب در بدن خلق اول را بهبود میدهند.
خوراکی هایی با قند بالا
مواد قندی می تواند علائم افسردگی را با افزایش ناگهانی قند خون و در پی آن احساس خستگی و ناراحتی تشدید کند.
قهوه
کافئین فرد را عصبی می نماید الگوی خواب را بر هم می زند و می تواند به تشدید افسردگی یاری کند.
نان سفید
آرد سفید تولید شده به سرعت به قندخون تبدیل می گردد و می تواند باعث افزایش انرژی و تشدید اضطراب گردد.
منبع: فرارو