تهیه خاگینه سیب و گردو به روش آسان

به گزارش وبلاگ عصر نو، خاگینه سیب و گردو ایتالیایی یکی از انواع شیرینی های قدیمی و سنتی کشور ایتالیا است که با طعم های متنوعی درست می گردد.

تهیه خاگینه سیب و گردو به روش آسان

خاگینه سیب و گردو یکی از خاگینه های بسیار خوشمزه و ساده و شیک است که می توانید آن را در خانه به یاری یک قالب سیلیکونی تهیه و برای مهمانی های خود سرو کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خاگینه سیب و گردو

  • آرد 2 پیمانه
  • کره 60 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 3 قاشق سوپ خوری
  • ماست 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری

مواد لازم برای مواد میانی خاگینه سیب و گردو

  • سیب 1 عدد
  • گردو 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر 2 ق سوپ خوری
  • دارچین 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه شربت

  • شکر 1.5 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • آب لیموترش تازه 1 قاشق چای خوری
  • زعفران 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه خاگینه سیب و گردو

این خاگینه در فر تهیه می گردد و بعد از پخت داخل شربت می زنید و برای تزیین از پودر پسته استفاده می کنید.

مرحله اول

برای تهیه خاگینه سیب و گردو ابتدا باید شربت را درست کنید. برای این کار، آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار داده تا شکر حل گردد و به جوش بیاید. آبلیمو و زعفران را افزوده و پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا از داغی بیفتد.

مرحله دوم

برای تهیه مواد میانی باید سیب را پوست کنده و با رنده ریز رنده نموده، شکر و دارچین را روی آن بپاشید. سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر حل گردد و به خورد سیب برود و کمی کاراملی گردد. بعد از روی حرارت بردارید و گردو را افزوده و هم بزنید و کنار بگذارید. اگر به دستور شیرینی های خانگی علاقه دارید، شیرینی خامه ای بدون فر را بخوانید.

مرحله سوم

کره به دمای محیط رسیده، ماست، بیکینگ پودر، نمک، تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و هم زده و آرد را اضافه و خمیر را جمع کنید. نباید خمیر را زیاد ورز دهید چون به روغن می افتد. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در محیط استراحت دهید. از خمیر گلوله هایی به مقدار گردو برداشته و گرد کنید و داخل قالب سیلیکونی تک نفره که با کره یا روغن جامد کمی چرب نموده قرار دهید. با ته استکان که داخل آرد زده شده داخل خمیر را گود کنید تا بتوانید مواد میانی را داخل آن قرار دهید.

مرحله چهارم

1 قاشق چای خوری از مواد میانی در وسط خمیر قرار دهید و کمی خمیر روی مواد بگذارید و دو لبه خمیر را به هم ببندید. می توانید مقداری خمیر به مقدار گردو برداشته و در دست گرد کنید و از مواد میانی داخل خمیر بگذارید و خمیر را جمع نموده و سپس داخل قالب سیلیکونی به آرامی فشار دهید. بعلاوه می توانید در سینی فر چرب شده بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد و زیر خاگینه ها طلایی گردد. سپس آن را از فر خارج نموده و شهد خنک را روی خاگینه های داغ بریزید و نیم ساعت کنار بگذارید تا شربت به خورد خاگینه برود و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

فوت وفن های دستور پخت خاگینه سیب و گردو

  • از آرد سفید شیرینی پزی بهره ببرید.
  • افزودن آبلیمو مانع شکرک زدن شربت می گردد.
  • می توانید به دلخواه از مغز های مختلف بهره ببرید.
  • برای پخت در فر برقی دما را روی 160 بگذارید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی 10 اشتباه رایج در آشپزی که شاید ندانیم را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "تهیه خاگینه سیب و گردو به روش آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه خاگینه سیب و گردو به روش آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید