بسته های حمایتی برای پوشش زیان به وجود آمده کافی نبوده است
به گزارش وبلاگ عصر نو، شهلا عموری ضمن ابراز نگرانی از شرایط رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا در رسته های مختلف شغلی و کسب و کارها، اظهار کرد: تا به امروز بررسی ها نشان داده که تولیدکنندگان داخلی به دلیل شیوع این ویروس در سراسر کشور آسیب های جدی را متحمل شده اند و با مسائل مختلفی دست و پنجه نرم می کنند.

وی با اشاره به بسته های حمایتی دولت برای برخی از مشاغل و بخش های تولیدی کشور، اضافه نمود: دولت برای حل مسائل بخش خصوصی بسته های حمایتی را تعریف و ابلاغ کرده است اما در این زمینه باید گفت که هیچ کدام از این بسته ها به صورت کامل اجرایی نشده و این مساله باعث بروز مسائلی برای تولیدکنندگان و بخش خصوصی شده است. آن بخش از اجرای بسته های حمایتی نیز تا به امروز نتوانسته میزان ضرر و زیان به وجود آمده را پوشش دهد.
عموری مطرح نمود: به عنوان مثال دولت به هر واحد صنفی بابت اشتغال هر فرد مبلغ 16 میلیون تومان تسهیلات با نرخ 12 درصد پرداخت می کند و این مشروط به اخراج نشدن کارگر و یا کارمندان واحدهای صنفی و کسب و کارها است. با یک حساب و کتاب ساده، می توان متوجه شد که دولت از طریق این تسهیلات تلاش دارد حقوق سه ماه پرسنل واحدها را تامین کند؛ اما سوال اساسی و مهمی که وجود دارد این است که بعد از این مدت چه اتفاقی خواهد افتاد؟
رئیس اتاق اهواز با بیان این سوال که آیا دادن این تسهیلات با نرخ 12 درصد به تنهایی به حفظ فرصت های شغلی و یا تداوم فعالیت کسب و کارها منجر می شود؟ گفت: چنین موضوعاتی مسائل ساختاری عدیده ای هستند که بخش خصوصی را دچار چالش کرده است.
وی تاکید کرد: بخش خصوصی به دنبال تامین حقوق تنها 2 یا سه ماه از حقوق پرسنل خود نیست، بلکه به دنبال تداوم اشتغال، تولید و صادرات است. امیدواریم با حمایت هایی که از سوی دولت انجام می شود، شاهد رشد و رونق باشیم و بتوانیم شعار رهبری در راستای جهش تولید را عملی کنیم.
منبع: اتاق بازرگانی ایران