کشف دنیا های یخی پنهان در منظومه شمسی

به گزارش وبلاگ عصر نو، آژانس فضایی اروپا یک فضاپیما برای کاوش سیاره مشتری و سه قمر بزرگ آن به فضا پرتاب کرد. این فضاپیما که کاوشگر قمر های یخی مشتری یا به اختصار Juice نام دارد، ساعت 15:44 دقیقه (به وقت ایران) روز آدینه با موشک آریان 5 از پایگاه فضایی گویان در نزدیکی شهر کوچک کورو به فضا پرتاب شد.

کشف دنیا های یخی پنهان در منظومه شمسی

به گزارش دیجیاتو، فضاپیمای Juice حدود 28 دقیقه پس از پرتاب از موشک آریان 5 جدا شد. در طول 17 روز آینده، Juice آرایه های خورشیدی، آنتن ها و سایر ابزار های خود را به کار خواهد گرفت و پس از آن سه ماه آزمایش و آماده سازی ابزار ها را انجام خواهد داد.

سفر فضاپیما کاوش به سیاره مشتری

Juice پس از گذشت هشت سال به مشتری، بزرگ ترین سیاره منظومه شمسی ما خواهد رسید. در طول سفر طولانی خود، فضاپیما ESA هنگام پرواز در کنار زمین، ماه ها و زهره از بعضی تیرکمان های گرانشی استفاده خواهد نمود.

زمانی که این فضاپیما در ژوئیه سال 2031 به مشتری برسد، حدود سه سال و نیم را صرف گردش به دور غول گازی و سه قمر آن، یعنی گانیمد، کالیستو و اروپا خواهد نمود. در سرانجام مأموریت، Juice تنها بر چرخش به دور گانمید تمرکز خواهد نمود و به اولین فضاپیمایی تبدیل خواهد شد که تا به امروز به دور یک ماه در خارج از منظومه شمسی می چرخد.

گانیمد، کالیستو و اروپا دنیا های پوشیده از یخی هستند که ممکن است شامل اقیانوس های زیرسطحی نیز باشند که به طور بالقوه برای زندگی قابل سکونت هستند.

درهمین حال، مأموریت اروپا کلیپر ناسا که در سال 2024 پرتاب خواهد شد، انتظار می رود در آوریل سال 2030 به مشتری برسد و نزدیک به 50 پرواز در مجاورت اروپا انجام خواهد داد و درنهایت به 25 کیلومتری سطح ماه برسد. این دو مأموریت با یکدیگر می توانند بعضی از بزرگ ترین اسرار سیاره مشتری و قمر ها آن را افشا نمایند.

منبع: فرارو

به "کشف دنیا های یخی پنهان در منظومه شمسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشف دنیا های یخی پنهان در منظومه شمسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید