چهار خاصیت روغن نارگیل؛ مبتنی بر یافته های علمی

به گزارش وبلاگ عصر نو، روغن نارگیل دارای چربی های اشباع شده و اسید های چرب مفیدی است که بدون شک در حفظ سلامت بدن مؤثرند.

چهار خاصیت روغن نارگیل؛ مبتنی بر یافته های علمی

به گزارش خبرآنلاین؛ برای آگاهی از دیگر فواید این روغن شگفت انگیز مطلب زیر را از دست ندهید.

1. کاهش وزن: اسید های چربی که در روغن نارگیل وجود دارند، قادر هستند اشتها را به شکل چشمگیری کاهش دهند. این کاهش اشتها در طولانی مدت منجر به کاهش وزن می شود.

2. افزایش کلسترول خوب یا HDL: طی تحقیقی که روی 40 خانم صورت گرفت، معین شد روغن نارگیل در مقایسه با روغن سویا، در کاهش کلسترول بد LDL را و افزایش کلسترول خوب HDL مؤثرتر است. افزایش HDL با بهبود سلامت متابولیک و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در ارتباط است.

3. حفظ سلامت پوست، مو و دندان: استفاده از روغن نارگیل به صورت موضعی هم امکان پذیر است. تحقیقات نشان داده است روغن نارگیل به نام مرطوب کننده پوست گزینه مناسبی است و همچنین می تواند از مو ها در برابر آسیب ها، به خوبی محافظت کند. از دیگر کاربرد های روغن نارگیل، می توان به بهبود سلامت دهان و دندان اشاره کرد. استفاده از عصاره نارگیل در دهان شویه ها باکتری های مضر را از بین می برد و بوی بد دهان را کاهش می دهد.

4. افزایش فرایند چربی سوزی: تری گلیسرید با زنجیره میانه که در روغن نارگیل وجود دارند، در مقایسه با چربی هایی با زنجیره های بلندتر، می توانند کالری مصرفی در طول 24 ساعت را تا پنج درصد افزایش دهند که همین امر سبب تسریع سوخت و ساز بدن و در نهایت کاهش چربی بدن می شود.

توجه داشته باشید روغن نارگیل به طور گسترده در بسیاری از غذا ها می تواند مورداستفاده قرار گیرد و بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد؛ اما به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از چربی اشباع شده، بهتر است از روغن نارگیل بیش از دو قاشق غذاخوری (28 گرم) در روز مصرف نکنید.

منبع: فرارو

به "چهار خاصیت روغن نارگیل؛ مبتنی بر یافته های علمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چهار خاصیت روغن نارگیل؛ مبتنی بر یافته های علمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید