محافظت از قلب با خوردن 1 تا 3 تخم مرغ در هفته
به گزارش وبلاگ عصر نو، به گزارش مدیکال نیوز، یک مطالعه نو نشان می دهد که خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته می تواند خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را تا بیش از نصف کاهش دهد.
مطالعه ای که اخیراً منتشر شده است، چگونگی تأثیر مصرف تخم مرغ بر سلامت قلب را مورد آنالیز قرار داده است و نویسندگان مقاله یافته های قابل توجهی را گزارش نموده اند.
این مطالعه نشان می دهد که خوردن یک تا سه تخم مرغ در هفته با کاهش 60 درصدی خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی مرتبط است.
در واقع، این مطالعه نشان داد که خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی حتی 75 درصد برای افرادی که 4 تا 7 تخم مرغ در هفته می خورند، کمتر است.
محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف تخم مرغ زمانی که در رژیم غذایی سالم با مصرف کم اسید های چرب اشباع قرار می گیرد، ممکن است نقش محافظتی در برابر بیماری های قلبی عروقی داشته باشد.
تخم مرغ مواد مغذی با کیفیتی مانند پروتئین ها، مواد معدنی، ویتامین های محلول در چربی، آهن و کاروتنوئید ها را تأمین می نماید. بعلاوه حاوی سطوح بالایی از اسید های چرب اشباع شده و مقادیر قابل توجهی کلسترول است که برای قلب مضر هستند.
در نتیجه تشخیص اینکه تخم مرغ برای قلب مفید است یا مضر سخت است.
مطالعه تازه مردان و زنان سالمی را که در منطقه آتن یونان زندگی می نمایند، در خصوص عادت های مصرف تخم مرغ مورد آنالیز قرار داد.
به گفته محققان، تخم مرغ منبع غنی ویتامین B 2، B 12 و سلنیوم است که محافظ قلب هستند. ویتامین B 2 و B 12 موجود در تخم مرغ می تواند به عادی سازی سطوح هموسیستئین یاری کند که در صورت افزایش، ممکن است باعث ایجاد پلاک های شریانی گردد. بعلاوه سلنیوم تخم مرغ به مبارزه با استرس اکسایشی که یکی از اجزای اصلی بیماری قلبی است، یاری می نماید.
منبع: فرارو