طرز تهیه پیتزا ماکارونی خوشمزه در یک چشم بهم زدن
به گزارش وبلاگ عصر نو، از نظر هواداران پنیر پیتزا، ترکیب این پنیر با هر غذایی عالی می گردد. اما اگر هم عاشق ماکارونی و پاستا باشید هم از چشیدن طعم پنیر پیتزا لذت ببرید، قطعا نمی توانید از ترکیب این دو باهم بگذرید و به یک بشقاب پیتزا ماکارونی نه بگویید. ما هم به همین بهانه ساده ترین طرز تهیه پیتزای ماکارونی را برایتان آماده نموده ایم. کافی است قبل از آغاز کار سس سیر خانگی و سس بشامل را آماده کنید تا ماکارونی پیتزایی تان در یک چشم به هم زدن حاضر گردد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا ماکارونی
- ماکارونی رشته ای 500 گرم
- گوشت چرخ نموده 150 گرم
- پیاز یک عدد
- سس سیر و گوجه خانگی یک فنجان
- پنیر پیتزا رنده شده کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- قارچ پنج عدد بزرگ
- فلفل دلمه به میزان لازم
- یک عدد به میزان لازم
- سس بشامل نصف فنجان
طرز تهیه پیتزا ماکارونی
مرحله اول
در یک قابلمه بزرگ آب را با میزانی نمک به جوش بیاورید. در همین فاصله یک پیاز را ریز خرد نموده و سرخ کنید تا طلایی گردد. سپس گوشت چرخ نموده را در پیاز سرخ شده تفت داده، قارچ و فلفل دلمه را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ آب نیندازد. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
وقتی آب به جوش آمد، ماکارونی ها را بدون خرد کردن در قابلمه بریزید. در همین فاصله سس گوجه فرنگی و سیر را (که از قبل تهیه نموده اید) به گوشت اضافه کنید و قبل از آنکه آب سس کاملا چیده گردد، شعله را خاموش کنید.
مرحله سوم
ماکارونی را قبل از آنکه بیش از مقدار نرم گردد آبکش کنید. کف یک سینی نچسب روغن بمالید و سینی را در فری که با دمای 180 درجه گرم نموده اید قرار دهید تا روغن کمی داغ گردد. سپس سینی را بیرون بیاورید و یک لایه ماکارونی کف آن بریزید. سپس یک لایه مایه گو-؛-یک-غذای-ایده آل-برای-مهمانی هاشتی و یک لایه سس بشامل را روی ماکارونی بریزید. یک لایه دیگر ماکارونی روی مواد بریزید و بعد از ریختن یک لایه نازک سس بشامل، پنیر پیتزا رنده شده را روی ماکارونی ها بریزید و سینی را به فر برگردانید.
مرحله چهارم
وقتی که دیدید لایه زیری ماکارونی ها طلایی شده است، شعله پایین را خاموش نموده و شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی گردد. ماکارونی پیتزایی شما آماده است. صبر کنید تا کمی خنک و قابل برش خوردن گردد و سپس آن را سرو کنید.
منبع: کتاب کاله