طرز تهیه ماکارونی پیتزایی

به گزارش وبلاگ عصر نو، شاید ایتالیایی ها اولین کسانی باشند که ماکارونی را به سفره شان آورده باشند ولی ایرانی ها برای آماده کردن ماکارونی، راه و رسم خودشان را در پیش گرفتند و با کم و اضافه کردن مواد لازم و شیوه پخت، غذایی متفاوت از آن ساختند. ما در این مطلب، طرز تهیه نوعی اسپاگتی نیمه ایرانی-ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم. ماکارونی پیتزایی این بار در فر پخته می گردد و در صورت تمایل، می توانید به آن قارچ یا لوبیا هم اضافه کنید.

طرز تهیه ماکارونی پیتزایی

مواد لازم برای تهیه ماکارونی پیتزایی

  • ماکارونی رشته ای یک بسته 500 گرمی
  • گوشت چرخ نموده گوساله 200 گرم
  • پیاز یک عدد
  • گوجه خرد شده دو عدد
  • رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری پر
  • پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
  • نمک به اندازه لازم
  • روغن به اندازه لازم
  • سیر یک حبه
  • جعفری تازه اندازهی برای تزیین
  • پنیر پیتزا خرید آنلاین 180 گرم

طرز تهیه ماکارونی پیتزایی

مرحله اول

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.

در همین فاصله گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد کنید و پیاز را با کمی روغن روی اجاق بگذارید تا سبک شده و کمی تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم

سپس یک حبه سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی بعد گوشت چرخ شده را در تابه بریزید.

مرحله سوم

وقتی که گوشت را تفت دادید، گوجه فرنگی های مکعبی و آویشن را اضافه کنید. پس از جمع شدن آب گوجه فرنگی ها، رب را اضافه نموده و وقتی همه مواد به خوبی تفت خوردند، نصف فنجان آب در آنها بریزید.

مرحله چهارم

آب را با کمی نمک و یک قاشق روغن به جوش بیاورید و ماکارونی ها را برای آبکش کردن در آن بریزید. پس از پختن ماکارونی ها، آنها را در آبکش بریزید و رویشان کمی آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند.

مرحله پنجم

در همان ظرفی که می خواهید ماکارونی را سرو کنید، کمی روغن بریزید. اگر ظرفتان نچسب باشد، می توانید بعد از پخت، ماکارونی را از آن خارج کنید اما سرو کردن این غذا در همان ظرف پخت هم ایرادی ندارد.

مرحله ششم

ماکارونی ها را در ظرف بریزید. بینشان را باز کنید و مایه ماکارونی که درست نموده اید را به شکلی روی آنها بریزید که کف و اطراف ظرف ماکارونی خشک باقی بماند. سپس روی همه آنها را با یک لایه کامل پنیر پیتزا بپوشانید. روی ظرف را با فویل پوشانده و ظرف را برای نیم ساعت در فر قرار دهید.

مرحله هفتم

بعد از نیم ساعت فویل را بردارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پنیرها طلایی گردد. ماکارونی پیتزایی شما آماده است.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ماکارونی پیتزایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماکارونی پیتزایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید