طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی؛ خوشمزه و ساده
به گزارش وبلاگ عصر نو، پنینی یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که از ترکیب مواد های مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه می گردد و شما می توانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت می توانید تهیه کنید و برای شام یا نهار یا مهمانی ها و تولد ها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.
ترکیب مرغ و سیب زمینی بسیار مجذوب کننده و خوشمزه است و شما می توانید این غذای فست فودی را با سس های مختلف سرو کنید. برای تهیه پنینی از ساندویچ ساز استفاده می گردد که اگر ندارید مهم نیست می توانید از یک تابه گریل بهره ببرید.
مواد لازم
سینه مرغ 250 گرم
سیب زمینی 250 گرم
پیاز 1 عدد
نان باگت 6 عدد
پنیر موزارلا 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 ق چای خوری
زعفران به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی
مرحله اول: سرخ کردن سیب زمینی
ابتدا باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و سیب زمینی را به همراه روغن و کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید و کنار قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردید تفت دهید.
مرحله دوم: افزودن مرغ
در ادامه سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از این که پیاز کمی طلایی شد باید مرغ را به همراه ادویه های گفته شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و روی حرارت ملایم مواد را هم بزنید تا کم کم مرغ پخته گردد و بعد سیب زمینی سرخ شده را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته گردد و در سرانجام به دلخواه کمی زعفران دم نموده اضافه کنید و هم بزنید از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر با حرارت مواد ذوب گردد.
مرحله چهارم: تهیه پنینی مرغ و سیب زمینی با ساندویچ ساز و بدون ساندویچ ساز
نان باگت رو از وسط برش زده و کمی به سس مایونز آغشته نموده و از مواد مرغی داخل نان قرار داده و نان را داخل دستگاه ساندویج ساز و روی صفحه های گریل قرار داده و پرس نموده تا گریل شده و آماده گردد، حدود 8 الی 10 دقیقه زمان می برد تا پنینی پخته گردد و اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید داخل تابه های گریل دو طرفه پنینی ها را گریل کنید و یا داخل ماهیتابه ساده یه تکه آجر را فویل بپیچید و روی پنینی ها قرار دهید تا پرس و ترد شوند، سپس به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ و سیب زمینی
می توانید به دلخواه به مواد فلفل دلمه یا قارچ نیز اضافه کنید.
اگر پنیر موزارلا نداشتید می توانید از پنیر رنده شده نیز بهره ببرید.
اگر صفحه گریل ندارید می توانید از صفحه ساندویچ ساز مثلثی نیز بهره ببرید.
منبع: گردشبان