طرز تهیه شیرینی مربایی

به گزارش وبلاگ عصر نو، شیرینی مربایی پر از مربا زردآلوی ترش و شیرین و پسته خرد شده روی آن است. حتی ممکن است از مربای هویج یا آلبالو تهیه گردد تا تداعی کننده خاطرات گذشته باشد. همۀ ما به خصوص در مراسم عروسی با شیرینی مربایی آشنا هستیم، بعضی آن را به شدت دوست داریم و بعضی تمایل چندانی به آن نداریم. اما اگر بتوانیم این شیرینی را در خانه درست کنیم، بدون شک عاشق آن خواهیم شد. پس اگر می خواهید طرز تهیه شیرینی مربایی را یاد بگیرید، با مقاله دیگری از وبلاگ خبرنگاران همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی مربایی

دستور پخت شیرینی مربایی

این شیرینی همانطور که به نظر می رسد خیلی ظریف و سبک است، به گونه ای که شما می توانید آن را با یک لقمه ببلعید! این شیرینی در دهان با یک مزه ملایم شیرین آب می گردد که با یک طعم مربا به طرز دلپذیری تکمیل می گردد. خمیر شیرینی مربایی با کره درست می گردد و آنقدر نرم است که می توان آن را لوله کرد.

اگر تصمیم دارید از قالب شیرینی خود بهره ببرید، از قالب هایی که خمیر کوچک تر از 3 تا 5 سانتی متر استفاده نکنید. قالب باید سطح کافی برای نگه داشتن مربا داشته باشد. آب زردآلو قبل از پخت در مرکز خمیر اضافه می گردد. هر نوع مربای میوه ای برای این شیرینی قابل استفاده است اما باید آن را مخلوط کنید تا یکدست گردد. استفاده از ژله به جای مربا را توصیه نمی کنیم، ژله تمایل دارد در کلوچه پخته گردد و جذابیت چندانی هم ایجاد نمی کند.

مواد تشکیل دهنده شیرینی مربایی

  • 1 فنجان (8 اونس یا 2 چوب) کره
  • ½ فنجان شکر دانه ریز
  • 2 زرده تخم مرغ بزرگ به دمای اتاق رسیده
  • ⅓ قاشق چایخوری پودر وانیل یا 1و ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
  • 2 قاشق چایخوری گلاب
  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • ¼ قاشق چایخوری نمک

پر کردن و روکش:

  • ¼ پیمانه پسته بدون نمک
  • ½ فنجان مربای زردآلو

طرز تهیه شیرینی مربایی

  • زمان پخت: هر دسته 10 تا 14 دقیقه
  • دما: 350 درجه فارنهایت در قفسه مرکزی فر
  • شما احتیاج دارید: 2 ورقه کیک پزی و یک قیف ماسوره

حالا به سراغ طرز تهیه شیرینی مربایی می رویم:

  1. فر را روی دمای وسط 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. قبل از آغاز، همه مواد را آماده شوند
  3. کره و زرده تخم مرغ را با گذاشتن روی ظرف، به مدت حداقل 30 دقیقه به دمای اتاق برسانید.
  4. 4/1 فنجان پسته بدون نمک را با دست یا غذاساز خُرد کنید.
  5. مربای زردآلو را در غذاساز مخلوط کنید تا یکدست گردد.
  6. کره را با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست گردد، شکر را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با درجه میانه هم بزنید.
  7. زرده تخم مرغ، پودر وانیل و گلاب را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شوند.
  8. سپس مخلوط آرد و نمک الک شده را اضافه کنید. ابتدا با همزن با سرعت کمی بزنید تا آرد یکدست گردد، سپس سرعت را به میانه افزایش دهید و فقط تا زمانی که یک خمیر یکدستی داشته باشید، به هم زدن خود ادامه دهید. بیش از حد آن را هم نزنید.
  9. کیسه شیرینی یا همان قیف ماسوره را تا نیمه از خمیر پر کنید. تا جایی که می توانید آن را به طور مساوی بسته بندی کنید.
  10. به آرامی خمیر را داخل کیسه به سمت نوک آن فشار دهید تا قبل از آغاز سر قالب، هر نوع هوایی از آن آزاد گردد.
  11. حالا قسمت بالا را بچرخانید تا خمیر بیشتر فشرده گردد. خمیر لوله شده را دوباره در کاسه ای بریزید و شکل دهی را ادامه دهید.
  12. خمیر را می توانید به هر شکلی در آورید، بعضی افراد شکل گل و بعضی دیگر شکل ستاره را دوست دارند.
  13. با یک انگشت به خمیر فشار بیاورید
  14. آن را در پسته خرد شده فرو می برید و با انگشت دیگر خود مرکز گلاب را فشار می دهید.
  15. روی آن پسته بیشتری می پاشید، سپس شیرینی را با مربا زردآلو پر می کنید.

انجام هر یک از این مراحل با تکرار آسان تر می گردد و سپس مرحله بعدی را ادامه می دهیم.

  1. اولین ورقه پخت را روی قفسه مرکزی فر از قبل گرم شده 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
  2. بسته به میزان شیرینی ها و فر شما، این شیرینی ها در عرض 10 تا 14 دقیقه پخته می شوند.
  3. شکل دهی و آماده کردن خمیر برای پخت مرحله دوم را آغاز کنید.
  • مراقب لبه های آن باشید تا قهوه ای طلایی شوند.
  • شیرینی ها را بردارید و بگذارید به مدت 2 دقیقه خنک شوند، سپس از یک کاردک نازک انعطاف پذیری بهره ببرید تا شیرینی را به توری خنک کننده منتقل نموده و قسمت پایینی آن را چک کنید.
  • اگر قهوه ای طلایی نشده است، ورقه پخت را دوباره در فر برگردانید تا 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید.

شیرینی های خنک شده را در ظرفی محکم و کاغذ روغنی بین هر لایه قرار دهید. این شیرینی ها به مدت 3 تا 4 روز در ظروف پوشانده به خوبی دوام می آورند. شیرینی مربایی بعلاوه برای حدود 2 ماه قابل مصرف است.

کلام آخر

امیدوارم از این شیرینی مربایی در نوروز و در همه مناسبت های شاد خود لذت ببرید. این شیرینی را با چایی یا قهوه نوش جان کنید. برترین زمان برای خوردن این شیرینی در وعده عصرانه است. با این کار می توانید همۀ اعضای خانواده را دور خود جمع کنید و از کنار هم بودن لذت نهایی را ببرید.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه شیرینی مربایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی مربایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید