طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار همراه ویدیو

به گزارش وبلاگ عصر نو، رژیم بدون گلوتن هواداران زیادی دارد؛ اشخاصی که این رژیم را دنبال می نمایند دلایل مختلفی دارند. ممکن است به گلوتن حساسیت داشته باشند یا درگیر بیماری سلیاک باشند یا هدفشان کاهش وزن و سبک زندگی سالم تری است. با این که در نگاه اول ممکن است زندگی بدون گلوتن سخت به نظر رسد و غذاهایی که در این رژیم مجاز به مصرف آن هستیم، محدود و انگشت شمار باشد. اما با محصولات بدون گلوتن می توانیم غذاهای متنوع و رنگارنگی مثل جوجه چینی با سس تارتار درست کنیم. در ادامه می خواهیم طرز تهیه جوجه چینی بدون گلوتن در اختیارتان قرار دهیم. همراه ما باشید.

طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار همراه ویدیو

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با سس تارتار

  • فیله مرغ پنج عدد
  • تخم مرغ دو عدد
  • پودر سیر یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
  • آویشن یک قاشق غذاخوری
  • شیر یک لیوان
  • زعفران دم شده دو قاشق غذاخوری
  • پودر مخلوط نان بدون گلوتن به اندازه لازم
  • بیکینگ پودر بدون گلوتن به اندازه لازم
  • سس خردل بدون گلوتن یک قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده بدون گلوتن چهار قاشق غذاخوری
  • مایونز بدون گلوتن دو قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ترش یک قاشق غذاخوری
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل سیاه نیم کوب به اندازه لازم
  • روغن به اندازه لازم

طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار

مرحله اول

برای آغاز دو عدد تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا زرده و سفیده آن یکدست گردد. سپس فلفل قرمز، پودر سیر، آویشن، زعفران را اضافه نموده و بلافاصله شیر را اضافه کنید. با همزن دستی مواد را مخلوط کنید.

مرحله دوم

پودر مخلوط نان، بیکینگ پودر را اضافه کنید و مجددا همزن برقی را روشن کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.

مرحله سوم

حالا سراغ آماده کردن سس می رویم. داخل یک کاسه سس خردل را با ماست چکیده و مایونز و پیاز و جعفری مخلوط کنید. اندازهی آب لیمو ترش اضافه کنید و در آخر اندازهی نمک و فلفل روی آن بپاشید. بعد از هم زدن سس آماده است. آن را کنار بگذارید و سراغ آماده سرخ کردن جوجه چینی بروید.

مرحله چهارم

داخل یک تابه اندازهی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. فیله های مرغ را بعد از این که به خمیر آغشته کردید داخل روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.

مرحله پنجم

جوجه چینی آماده است آن را با سس تارتار سرو نموده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار همراه ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار همراه ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید