طرز تهیه برترین همبرگر خانگی
به گزارش وبلاگ عصر نو، این دستور پخت را مو به مو انجام دهید تا مزه دلچسب یک همبرگر خانگی متفاوت تا همواره شما را از خریدن برگر های آماده و رفتن به فست فود منصرف کند.
همبرگر های دست ساز و خانگی به علت اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب تری برای شما داشته باشد.
اگر هوس همبرگر نموده اید و تصمیمتان این است که از برگر های آماده بهره ببرید یا به یک فست فود بروید، چند لحظه دست نگه دارید.
به یک قصابی بروید، گوشت چرخ نموده گوسفند، گوساله یا مرغ خریداری کنید، نان همبرگری تهیه کنید و اگر سس، تخم مرغ، سیر و ادویه های مختلف را در خانه دارید، این دستور پخت را مو به مو انجام دهید تا مزه دلچسب یک همبرگر خانگی متفاوت تا همواره شما را از خریدن برگر های آماده و رفتن به فست فود منصرف کند.
گوشت چرخ نموده گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: به میزان دلخواه
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچین: به مقدار کافی
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مخلوط را در هر مقدار ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره هایی با ضخامت میانه مقدار کنید.
سپس در میزانی آرد سوخاری بغلتانید.
سینه مرغ چرخ شده: یک عدد
پیاز: 1 عدد
ساقه کرفس: 1 عدد
فلفل دلمه: نصف
جعفری خرد شده: به میزان لازم
آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
سیر: به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به میزان کافی
پیاز را رنده می کنیم و آب آن را می گیریم. سیر را هم به همین شکل رنده می کنیم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.
ساقه کرفس و فلفل دلمه را رنده می کنیم و با ادویه های معین شده و جعفری به مخلوط اضافه می کنیم.
آرد سوخاری را هم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یک دست گردد. سپس مانند برگر گوشت آن را به مقدار های دلخواه تقسیم می کنیم و به صورت دایره هایی با ضخامت میانه شکل می دهیم.
برگر ها را هم می توانیم در روغن سرخ کنیم هم می توانیم گریل کنیم.
برای مجذوب کننده تر شدن همبرگر می توانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با میزانی روغن بگذاریم با شعله ملایم سرخ گردد. حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد میزانی شکر به آن اضافه می کنیم و در صورت احتیاج یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا می نماید.
در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقه تان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگر بریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و ... را روی آن قرار دهید.
می توانید موقع سرخ شدن برگر ها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقه ای هم بگذارید.
منبع: فرادید