خواص شگفت انگیز چای کیسه ای برای سلامت بدن
به گزارش وبلاگ عصر نو، چای به ویژه چای سیاه و چای سبز خواص شگفت آوری برای سلامتی دارند و غیر از نوشیدن کاربردهای دیگری هم دارند که در این مطلب با آن ها آشنا می شوید.
به گزارش همشهری، اغلب از کیسه های چای صرفا برای نوشیدن چای در اوقات فراغت، در مهمانی ها یا زمان کار استفاده می گردد. کمتر کسانی هستند که به طور دقیق از خواص چای کیسه ای آگاه باشند. اما چای و به ویژه چای سیاه و چای سبز دارای خواص شگفت آوری هستند. به عنوان مثال از کیسه های جای می توان در تسکین دندان درد، در از بین بردن جوش های صورت، در باز کردن منافذ پوست و در فراوری کمپوست استفاده کرد.
در این مطلب به نقل از سایت وب ام دی به 10 مورد ویژگی و خاصیت شگفت انگیز چای کیسه ای سیاه و سبز اشاره می کنیم.
چای کیسه ای پف های چشم را رفع می نماید
اگر خواب بد شبانه به شکل چشم های پف نموده روی صورتتان ظاهر می گردد، چند چای کیسه ای کافئین دار ممکن است به شما یاری کند. دو چای کیسه ای را در آب گرم مانند زمانی که می خواهید یک فنجان چای درست کنید، خیس کنید. سپس آن ها را برای چند دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شوند. یک کیسه روی هر چشم به مدت 5 دقیقه می تواند پف کردگی را کاهش دهد و رگ های خونی نزدیک چشم شما را کوچک تر کند.
چای کیسه ای به بهبود شرایط پوستی یاری می نماید
اگر به نوعی انگور سمی برخورد نموده اید و به همین علت با جوش های خارش دار و دردناک روبرو شده اید، حمام در آب آغشته به چای سیاه ممکن است به کاهش التهاب و تسکین پوست شما یاری کند. تحقیقات نشان می دهد که پانسمان های مرطوب تهیه شده با چای سیاه می توانند در درمان سایر بیماری های پوستی که می توانند باعث خارش پوست شوند، مانند درماتیت صورت، خیلی موثر باشند.
با چای سیاه آسیب های جزئی را درمان کنید
پانسمان های آغشته به چای سیاه بعلاوه می تواند به کاهش درد و کاهش تورم ناشی از خراش های کوچک یا کبودی یاری کند. در این شیوه درمانی، چای کیسه ای را باز کنید، چای را بخارپز کنید و بگذارید خنک گردد، سپس آن را برای چند دقیقه روی ناحیه آسیب دیده فشار دهید.
چای کیسه ای نیش حشرات را از بین می برد
یک عدد چای کیسه ای سیاه می تواند بر درد و خارشی که پس از نیش زدن یک حشره ایجاد می گردد، تأثیر بگذارد. فقط کیسه را خیس کنید، آن را فشار دهید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه روی ناحیه آسیب دیده بماند.
چای کیسه ای درد دندان را تسکین می دهد
اگر دندان درد دارید، یک عدد چای کیسه ای گرم نعناع تند را روی دندان و لثه خود نگه دارید، به احتمال زیاد تا حدی دندان درد را کاهش می دهد. اسید موجود در چای بعلاوه می تواند از خونریزی جلوگیری نموده و به لخته شدن خون یاری کند. بنابراین گاز گرفتن چای کیسه ای ممکن است به مهار خونریزی بعد از کشیدن دندان یاری کند.
کاهش درد ناشی از شیردهی با چای کیسه ای
چای کیسه ای می تواند به عنوان کمپرس به مادران شیرده یاری کند و درد نوک سینه ها را کاهش دهد. تحقیقات نشان می دهد که خیس کردن یک عدد چای کیسه ای با آب گرم، فشار دادن مقدار اضافی آن و سپس استفاده از آن به مدت 15 دقیقه در منطقه درد، ممکن است جریان خون را افزایش داده و به بهبود سریع تر شما یاری کند.، البته برای نتیجه گرفتن از این کار باید چهار بار در طول روز به همین صورت که توضیح داده شد از کمپرس بهره ببرید
چای سبز منافذ را باز می نماید
یک اسکراب (لایه بردار پوست صورت) تهیه شده از برگ های چای سبز می تواند پوست چرب را عمیقا تمیز نموده و به خلاص شدن صورت از شر جوش های سرسیاه یاری کند. برای به کار بردن این روش، یک عدد چای کیسه ای را باز کنید و یک قاشق چایخوری برگ را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. خمیر را به آرامی به مدت 2 تا 3 دقیقه روی ناحیه ای از صورت دارای جوش های سر سیاه بمالید و سپس با آب ولرم بشویید. سپس صورت خود را خشک نموده و از مرطوب نماینده بهره ببرید.
استفاده از چای کیسه ای برای رنگ کردن لباس ها
قرن هاست که از گیاهان برای رنگ دادن به لباس ها و منسوجات استفاده می گردد و برگ های چای نیز از این قاعده مستثنی نیستند. چای کیسه ای می تواند به عنوان یک رنگ طبیعی یا برای ایجاد طرح های تازه، به ویژه برای مواد ساخته شده از پنبه استفاده گردد. چای را از کیسه خارج نموده و با آب به مقدار ای گرم کنید. آب باید کاملا روی برگه های چای را بپوشاند. بعد از حدود یک ساعت، زمانی که برگ ها پژمرده به نظر می رسند، آن ها را صاف کنید. چیزی که باقی می ماند رنگ است.
چای کیسه ای به رشد گیاهان یاری می نماید
گیاهان برای رشد سالم به نیتروژن احتیاج دارند، نیتروژن یک واحد سازنده اساسی دی ان ای آن ها است. برگ های چای حاوی مقدار زیادی نیتروژن هستند. مطالعات نشان می دهند که مخلوط برگ های چای استفاده شده با خاک می تواند به رشد سریع تر شاخه ها و ریشه ها یاری کند و فراوری مواد شیمیایی را در گیاهان افزایش دهد.
استفاده از برگه های چای در فراوری کمپوست
از آنجا که برگ های چای برای رشد گیاهان مفید هستند، یاری زیادی به توده کمپوست می نمایند. اما بسیاری از کیسه های چای دارای مقدار کمی پلاستیک به نام پلی پروپیلن هستند. که قابل تجزیه نیست، بنابراین در پی مواردی از کیسه های چای باشید که پلاستیک در آنها وجود ندارد.
منبع: فرارو