تاثیر مثبت این نوشیدنی در مقابله با بیماری آلزایمر
به گزارش وبلاگ عصر نو، نتایج مطالعه تازه نشان داد که ترکیبات موجود در اسپرسو ممکن است به مقابله با ابتلا به بیماری آلزایمر یاری کند.
به گزارش هلث لاین، محققان در حال آنالیز ترکیبات موجود در اسپرسو برای یاری به مبارزه با بیماری آلزایمر هستند.
محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو می تواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر یاری کند.
در این مطالعه بر روی پروتئین های تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئین ها آغاز به انباشته شدن می نمایند یا در هم می پیچند، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.
این پروتئین بر عملکرد بخشی از مغز مبتلایان به آلزایمر و سایر بیماری ها از جمله پارکینسون در گروهی به نام تائوپاتی تأثیر می گذارد.
در این آزمایش، محققان هر دو پروتئین تاو و ترکیباتی را که معمولاً در اسپرسو یافت می شوند، به یک لوله اضافه کردند. این ترکیبات عبارتند از کافئین، عصاره قهوه و جنیستین.
آن ها مشاهده کردند که از تجمع تاو که می تواند با بیماری آلزایمر پس از قرار گرفتن در معرض این ترکیبات مرتبط باشد، جلوگیری می گردد.
محققان می گویند مطالعات بیشتری ضروری است، اما این ترکیبات ممکن است روزی به درمان های تازه یاری نمایند.
منبع: مهر
منبع: فرارو