کوکو سیب زمینی و اسفناج، غذایی از خوردنش سیر نمی شوید!
به گزارش وبلاگ عصر نو، کوکو اسفناج و سیب زمینی غذایی است راحت که از خوردنش سیر نمی شوید.
به گزارش وقت صبح، کوکو سیب زمینی و اسفناج غذایی اسان و راحت و به صرفه است که اگر یکبار آن را امتحان کنید از خوردنش سیر نمی شوید.
مواد لازم
اسفناج 300 گرم
سیب زمینی آبپز 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
پیازچه 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع به مقدار کافی
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه
سیب زمین ها را آبپز نموده و کنار می گذاریم.
سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و به خوبی خنک شوند.
در ادامه پس از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم نموده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
اسفناج را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ گردد.
حالا با یک قاشق مقداری از مایه کوکو را بر می داریم و در تابه می ریزیم تا سرخ گردد.
پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد انرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ گردد.
به همین ترتیب تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم تا سرخ گردد.
در صورت تمایل می توانیم مایه کوکو را به صورت یک جا هم داخل تابه بریزیم تا به صورت کامل سرخ گردد.
در سرانجام کوکوی اسفناج را به همراه نان سرو می کنیم.
منبع: فرارو