ماهی سالمون را به روش تایلندی ها بپزید
به گزارش وبلاگ عصر نو، ساکنان کشورهای آسیای جنوب شرقی در پخت غذاها و گوشت هایشان از ادویه جات و طعم دهنده های زیادی استفاده می نمایند.
این بار ماهی سالمون را با روش تایلندی ها مزه دار کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
300 گرم فیله ماهی سالمون با پوست
یک ق م زنجبیل تازه رنده شده
یک ق چ تخم گشنیز پودر شده و فلفل قرمز
یک ق س آب لیموی تازه
یک ق چ روغن کنجد
5 ق س روغن مایع سرخ کردنی
یک پیمانه آرد سفید
100 گرم برنج
به اندازه لازم سبزیجات جهت تزئین
1. برنج را شسته، کمی نمک بزنید و به صورت کته بپزید.
2. در یک کاسه غیرفلزی، زنجبیل، فلفل قرمز، پودر گشنیز، آب لیمو و روغن کنجد را مخلوط نموده و فیله ماهی را به این مواد آغشته کنید. مخلوط را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شده و طعم دار گردد.
3. بعد از نیم ساعت، ماهی ها را درآورده به آرد آغشته کنید. روغن سرخ کردنی را در تابه داغ نموده، ماهی ها را در آن سرخ کنید. هر طرف ماهی را به مدت سه دقیقه سرخ کنید.
4. در مرحله سرو کردن، می توانید سبزیجاتی مانند اسفناج و کاهو را برای تزئین به کار برید. ضمناً برنج پخته شده را نباید فراموش کنید. اگر می خواهید برنج را قالبی سرو کنید اندازهی از آن را داخل کاسه ای که پیش از این چرب نموده اید بریزید و کمی سطح آن را فشار دهید و سپس در آن را برگردانید.
فوت وفن
اگر از روغن کنجد دودی بهره ببرید، غذا طعم بهتری پیدا می نماید.
از کجا بخریم؟
ماهی سالمون و روغن کنجد دودی را از سوپرمارکت های بزرگ تهیه کنید.
منبع: همشهری آنلاین