طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روس

به گزارش وبلاگ عصر نو، یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت می توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید.

طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روس

البته اگر از غذا های سنگین فراری هستید، می توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا اندازه بسیار کمی از آن بهره ببرید.

مواد لازم:

فیله مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 بسته

سیب زمینی خلالی: به اندازه دلخواه

نمک و فلفل: به اندازه لازم

خامه: 3 قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به اندازه لازم

▲این غذا را هم نان و هم با برنج می توانید میل کنید

دستور پخت و طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز های خلالی شده را کمی تفت می دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با اندازهی نمک و فلفل تفت می دهید و اجازه می دهید تا فیله ها بپزد.

2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج گردد و کمی غلیظ گردد.

3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ نموده بودیم، مخلوط می کنیم و در آخر خامه را اضافه نموده و سریع از روی حرارت برمی داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می برد.

4. سپس مخلوط را با سیب زمینی یا چیپس خلالی تزیین می کنیم.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید