طرزتهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی؛ ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ عصر نو، در گزارش زیر طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی را به شما آموزش می دهیم.

طرزتهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی؛ ساده و خوشمزه

پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنای کلم سر سفیده و یک غذای سنتی است که ایرلندی ها با گوشت درست می کنن. می تونید به جای مواد این غذا از خیلی جایگزین های دیگه بهره ببرید. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر بهره ببرید.

اگه دنبال یه غذای فرعی ساده و خوشمزه هستید کولکانون انتخاب خوبیه.

مواد مورد احتیاج:

4 عدد سیب زمینی بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)

4 قاشق غذاخوری کره

4 پیمانه کلم پیچ یا اسفناج

3 حبه سیر خرد شده

4 عدد پیاز سبز خرد شده

1 و ¼ پیمانه شیر

نمک به مقدار کافی

طرز تهیه

قابلمه را پر از آب کنید و بجوشانید و سیب زمینی ها را پوست بگیرید.

سیب زمینی ها را خرد نموده و داخل آب بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشد. وقتی چنگال را داخل سیب زمینی ها فرو می کنید باید کاملا نرم و پخته باشند. سپس سیب زمینی را از آب دربیاورید و کنار بگذارید.

کره را داخل تاوه داغ کنید و کلم پیچ یا اسفناج، پیاز سبز و سیر را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا اسفناج ها کاملا نرم شوند.

تاوه را از روی شعله بردارید و سیب زمینی و شیر را اضافه کنید.

سیب زمینی ها را با چنگال له کنید.

نمک را اضافه کنید و با کره سرو کنید

منبع: گردشبان

به "طرزتهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی؛ ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرزتهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی؛ ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید