سالاد اسفناج و نیمرو

به گزارش وبلاگ عصر نو، این صبحانه سرشار از پروتئین و ویتامین است و می توانید روز خود را با یک وعده غذای مفید شروع کنید.

سالاد اسفناج و نیمرو
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 170 گرم اسفناج ریز
  • دو عدد سیب سبز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • 8 عدد تخم مرغ
  • 110 گرک پنیر بلوچیز

طرز تهیه

1- اسفناج ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.

2- در یک تابه بزرگ، سیب ها را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت سه تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سرکه بالزامیک و عسل را اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. آنها را روی اسفناج داخل کاسه بریزید و هم بزنید.

3- در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید. نیمی از بلوچیز را روی آنها بریزید و 1/8 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بپاشید. حرارت را کم کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها پخته شوند. دو دقیقه در تابه را بگذارید تا سفیده ها خودشان را بگیرند. آنها را روی اسفناج ها بگذارید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 412
  • چربی: 28 گرم
  • کلسترول: 444 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 20 گرم
  • سدیم: 686 میلی گرم
  • پتاسیم: 317 میلی گرم
  • کلسیم: 242 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سالاد اسفناج و نیمرو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد اسفناج و نیمرو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید