سالاد اسفناج و نیمرو
به گزارش وبلاگ عصر نو، این صبحانه سرشار از پروتئین و ویتامین است و می توانید روز خود را با یک وعده غذای مفید شروع کنید.

- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- 170 گرم اسفناج ریز
- دو عدد سیب سبز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- یک قاشق غذاخوری عسل
- 8 عدد تخم مرغ
- 110 گرک پنیر بلوچیز
طرز تهیه
1- اسفناج ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
2- در یک تابه بزرگ، سیب ها را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت سه تا 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سرکه بالزامیک و عسل را اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. آنها را روی اسفناج داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
3- در همان تابه، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و تخم مرغ ها را نیمرو کنید. نیمی از بلوچیز را روی آنها بریزید و 1/8 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بپاشید. حرارت را کم کنید و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا تخم مرغ ها پخته شوند. دو دقیقه در تابه را بگذارید تا سفیده ها خودشان را بگیرند. آنها را روی اسفناج ها بگذارید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 412
- چربی: 28 گرم
- کلسترول: 444 میلی گرم
- کربوهیدرات: 21 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 686 میلی گرم
- پتاسیم: 317 میلی گرم
- کلسیم: 242 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: asrno.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28067
به "سالاد اسفناج و نیمرو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سالاد اسفناج و نیمرو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید