دستور پخت حلیم بادمجان مجلسی خوشمزه

به گزارش وبلاگ عصر نو، حلیم بادمجان از غذا های لذیذ ایرانی است که هواداران زیادی دارد؛ طرز تهیه این غذا را بدون گوشت و با گوشت در بخش آشپزی بخوانید.

دستور پخت حلیم بادمجان مجلسی خوشمزه

حلیم بادمجان از جمله غذا های ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می گردد، بسیار مقوی است و در بعضی منطقه ها کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. حلیم بادمجان که طرز تهیه آن را در این بخش خواهید خواند، هنگام سرو باید کش دار باشد و یکی از نشانه های خوب پخته شدن این غذا کش آمدن آن است که در نتیجه استفاده از گوشت گردن است.

مواد لازم حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

مرحله اول

ابتدا عدس و برنج را در ظرف های جداگانه به همراه آب حدود 3 ساعت خیس کنید. در برنج کمی نمک بریزید.

مرحله دوم

در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمی روغن تفت دهید.

مرحله سوم

به پیاز کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز کمی نرم شد گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. شما می توانید گوشت را به صورت ریز خرد کنید تا هم سریع تر بپزد و هم سریع تر له گردد.

مرحله پنجم

سیر ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. می توانید سیر ها را درسته نیز به گوشت اضافه کنید و این بخش کاملا سلیقه ای است.

مرحله ششم

میزانی آب گرم روی گوشت ها بریزید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد این کار حدود 3 الی 4 ساعت طول می کشد.

مرحله هفتم

عدس را بپزید تا حدی که در حد له شدن بپزد و بسیار نرم شوند.

مرحله هشتم

برنج را نیز با کمی روغن به روش کته بپزید.

مرحله نهم

بادمجان ها را پوست بکنید و از وسط آن ها را برش بزنید. سپس آن ها را در آب نمک بگذارید تا تلخی آن ها از بین برود.

مرحله دهم

بادمجان ها را پس از دو ساعت آبکش کنید و کمی بشورید و کنار بگذارید تا خشک گردد.

مرحله یازدهم

بادمجان ها را با کمی روغن سرخ کنید. سعی کنید بیش از میزان سرخ نگردد. اگر دوست داشته باشید می توانید بادمجان ها را کبابی کنید.

مرحله دوازدهم

دو عدد پیاز را خلالی نازک خرد کنید و در میزانی روغن سرخ کنید.

مرحله سیزدهم

میزانی زردچوبه و نمک را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله چهاردهم

گردو را با چاقو در حدی خرد کنید که هنگام جویدن غذا، تکه های آن به خوبی حس گردد.

مرحله پانزدهم

در ظرف مناسبی بادمجان های سرخ شده را بریزید و 2 قاشق غذاخوری زعفران به آن اضافه کنید.

مرحله شانزدهم

میزانی فلفل و دارچین به بادمجان ها اضافه کنید.

مرحله هفدهم

بادمجان ها را با این ادویه ها بکوبید تا مواد به خورد بادمجان برود.

مرحله هجدهم

گردو ها را به بادمجان اضافه نموده و هم بزنید.

مرحله نوزدهم

عدسی که پخته اید را به حلیم اضافه کنید.

مرحله بیستم

برنج را نیز اضافه کنید و دوباره آغاز به کوبیدن مواد کنید. شما می توانید در این مرحله یک حبه سیر را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید که البته این کار سلیقه ای است.

مرحله بیست و یکم

نصف پیاز خلالی را که سرخ نموده اید را به بادمجان ها اضافه کنید و هم بزنید. می توانید بادمجان ها را حدود 2 دقیقه بدون گوشت و کشک تفت دهید این کار باعث می گردد حلیم بادمجان طعم بی نظیری داشته باشد.

مرحله بیست دوم

گوشت را نیز با یاری چاقو یا چنگال ریش ریش کنید و به بادمجان اضافه کنید.

مرحله بیست سوم

سه قاشق غذا خوری کشک را با کمی آب رقیق کنید و به مواد حلیم بادمجان اضافه کنید. پس از این مرحله میزان نمک و ادویه این غذا را چک کنید. میزان کشک نیز سلیقه ای است. به علت داشتن نمک زیاد کشک سعی کنید در مرحل قبلی از میزان کمی از نمک بهره ببرید و پس از ریختن کشک نمک آن را میزان کنید.

مرحله بیست چهارم

برای تزیین این غذا با بادمجان از نصف پیازی که سرخ نموده اید به همراه کشک و نعنا داغ تزیین کنید. با اضافه کردن کمی زعفران به کشک می توانید کشک زعفرانی نیز تهیه کنید و برای تزیین بهره ببرید.

منبع: نمناک

منبع: فرارو

به "دستور پخت حلیم بادمجان مجلسی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت حلیم بادمجان مجلسی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید